perjantai 16. maaliskuuta 2018

Week 5&6

Viimeisimmästä postauksesta onkin jo jonkun aikaa ja itseasiassa tätä me kirjoitellaan jo kotisuomesta.. :D Saavuttiin siis Suomeen launtai illalla joskus kahdeksan maissa ja paluumatka sujui hyvin ja lentokin laskeutui etuajassa. Pikkuhiljaa on kotiutunut (muuttanut) ja nukkunut kuuden viikon univelkaa pois.


Viides viikko meni aikalailla töitä tehdessä. Viikolla oli myös hurjat -5 astetta pakkasta ja lunta satoi pari senttiä. Kuten arvata saattaa niin katastrofi oli tiedossa ja työntekijöistä 4/9 ilmaantui töihin.
Myös koulut oli loppu viikon kiinni. Host-isä kerto, että he olivat yhteisesti muiden opettajien kanssa sopineet, että eivät mene töihin kun on nii vaarallista autolla ajaminen.


Viikoloppuna käytiin yhdssä elokuvissa katsomassa Red sparrowin. Sunnuintaina lähdettiin Eastbourneen, kun kolmas suomalainen lähti juoksemaan puolimaratonin. Sää vaan ei taaskaan ollut meidän puolella, kun vettä satoi oikein kunnolla. Reissulta tulikin ostettua enää vain tuliaisia ja lähdön päälle käytiin vielä syömässä italialaista.


Viimeinen viikko menikin sitte lähinnä vain kotiin pääsyä odottaessa. Käytiin keskustassa kiertelemässä ja merta ihailemassa ja tietenki ostamassa vähän lisää tuliaisia. Nii ja tietenki viimesen kerran myös Kaspa'sissa.


Ja launtai aamuna lähtö olikin 5.10. Oltiin aika väsyksissä, kun ei uni tullut yöllä tuntia enempää ja lentokoneessakin taidettiin nukahtaa korkeintaan puoleksi tunniksi.

Oli mahtava reissu ja ehdottomasti jokaisen kannattaa lähteä jos mahdollisuus on!!Kaikki on erilaista ja oppii taas arvostamaa oikeastaan kaikkea Suomessa vielä paljo enemmän, varsinkin hoitotyötä.
Matkasta jää paljon hauskaa muistelemista, myös niistä asioista jotka ei menny aivan niinku oltiin suuniteltu. Ja taidttiin me vähän itkeäkkin lähtiessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti