keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Week 4


Viime viikko on taas kulunut suurimmaksi osaksi töissä. Nyt alkaa työntekokin sujua paremmin kun oppii tuntemaan asukkaita ja työpaikan tapoja tehdä asiat. Saadaan paljon vastuuta työssä ja tehdään lähes kaikki itse ilman työparia. Opiskelijana ollessa on sekin hyvä puoli, että päästään näkemään työpaikan ns. sairaanhoitajien töitä kuten erilaisia haavanhoitoja tai muita toimenpiteitä. Suunniteltiin myös Helin kanssa, että olis tosi kiva päästä näkemään työpaikan yövuoro jos se vain heille sopii. Työajat on myös tosi erilaisia kuin Suomessa, täällä normi aamu/iltavuoro on 8-20 ja yövuoro taas 20-8. Me saadaan tehdä onneksi vain 8-14 joka päivä, joka on hyvä nin jää aikaa kaikkeen muuhun kivaan.

Töiden jälkeen ollaan käyty muutamana päivänä kaupungilla kiertelemässä kauppoja tai elokuvissa. Löydettiin myös meille suomalaisille uusi lempparipaikka tässä kaupungissa, Kaspa's Desserts. Taisi paikan omistajakin jo meille tuumata yks päivä että Welcome back :D
Käytiin me muuten syömässä paikallisia Fish and Chipsejä, ei ollut sekään niin hyvää kuin hehkutksesta oltiin annettu  ymmärtää. 



 Torstaina käytiin myös viimeistä kertaa muutaman suomalaisen kanssa ulkona syömässä, koska ekat lähti jo perjantaina ja lauantaina takas Suomeen. Jotenkin tosi äkkiä mennyt aika täällä kun meilläkin on enää kaks viikkoa jäljellä vaikka tuntuu että just me tänne ollaan vasta tultu. On ihana palata takas kotiin, osaa taas arvostaa Suomea ihan kunnolla, vaikka tännekkin varmaa tulee ikävä. 


Perjantaina käytiin Helin kanssa myös kattelemassa Hastingsin yöelämää (Kauhavan Tiikerissäkin on enemmän väkeä ) Löydettiin yks ihan kiva paikka jossa oli vähän nuorempaa porukkaa ja sinne vois mennä vielä joskus uudestaankin käymään. Suurin osa paikoista viikonloppuisin on täynnä näitä +40v brittimiehiä tai -naisia niin ei oikein tunnu kuuluvan joukkoon :D


Lauantaina aamusta lähdettiin käymään junalla Brightonissa ja oli kyllä hyvä reissu vaikka vähän kylmä olikin (ja jouduttiin seisoa junassa). Käytiin vähän kaupoilla ja syömässä jonka jälkeen mentiin Brighton Pierille merenrannalle (eksyttiin myös kolmannesta Suomalaisesta hetkeksi). Siis oli kyllä aivan ihana paikka ja sopivasti aurinkokin näyttäytyi, suomalaisena tuntuu niin oudolta kun helmikuussa pääsee merenrannalle ja lämpömittari on plussan puolella. Brighton  kaupunkina on aivan ihanasinne pitää joskus päästä takasin. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti