maanantai 12. helmikuuta 2018

Week 2


Toinen viikko Hastingissa on takana ja siihen mahtui monenlaisia tapahtumia, kuten valtaisasta lumen tulosta johtuva kaaos ja Helin lääkärireissu. 

Maanantaina täälä oli kaaos kun maahan satoi ensilumi (jota ei muuten satanut enää lisää). Me kävelimme töihin vain turhautuneina siitä, että täälläkään ei pääse eroon lumesta, mutta osa työntekijöistä jättikin kokonaan tulematta töihin tai ilmoitti itsensä sairaaksi, koska pelkäsivät ajaa autolla töihin. Me vain yritimme selittää töissä, että oli Suomessa talvella keli mikä tahansa, koitamme aina vain ajaa autolla ja tämä aiheutti hieman ihmettelyä. Täällä myös nollakeli on katastrofi.
Lumen määrä olikin päätä huimaava...

Täällä asuessa emme saa saa ostaa jääkaappiin mitään, joten eväät ovat tuottaneet hieman vaikeuksia. (Onneksi täällä on niin kylmä, että ruoka säilyy mainiosti huoneen lattialla.) Perus ruoka onkin ollut nuudelit ja hedelmät. Luonastauolla saamme paljon katseita, koska syömme liian paljon nuudeleita, jaliian pienestä kupista (raakoja). 
Tästä poiketaksemme päätimme lähteä käymään lähimmässä Tesco Extra 24/7 kaupassa, joka osoittautui paljon luultua isommaksi. 





Torstaina Helin vointi romahti ja sinnikkäistä itsehoitoyrityksistä huolimatta oli pakko kääntyä lääkärin puoleen, jonne pääseminen tuntui mahdottomalta. Ovella vastassa oli lappu, jonka mukaan arvioitu jonottamisaika oli 3-4 tuntia. Paikalta ei kuitenkaan saanut poistua ruokailemaan tai vessassa käymään, sillä muuten olisi tipahtanut jonon hännille. Onneksi Heli oli niin huonossa kunnossa, että pääsi jonon ohitse hoitajan kommentilla "Oh, look's really bad, i put it on to the doctor's list" ja homma oli selvä tunnissa. Eipä tarvitse enää ihmetellä miksi oli ollut niin huono olo koko edellisen viikon. 

Perjantaina suuntasimmekin yhdessä muiden suomaisten kanssa Lontooseen viikonlopuksi. (Heli ei edelleenkään voinut kovin hyvin). Lontoon reissusta teemme postauksen erikseen. 


'til we meet again!
Heli and Roosa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti